Wat te doen met vriendinnen

Wat te doen met vriendinnen

Iedereen heeft er wel eens behoefte aan, een dagje op pad met vriendinnen. In deze tijd kun je met elkaar kletsen, elkaar om advies vragen en vooral ook veel lachen. Wanneer je een dagje met je vriendinnen wilt plannen, moet je eerst bedenken wat je gaat doen. Er zijn zoveel leuke dingen te doen! Om je op weg te helpen, hebben we een top 5 leuke activiteiten voor vriendinnen op een rijtje gezet.

Houd een cocktailavondje

Een van de leukste activiteiten voor vriendinnen is om een cocktailavond te houden. Maak samen verschillende cocktails en proef wie de lekkerste drankjes kan maken. Iedereen kan de ingrediënten meenemen voor een drankje naar keuze of jullie kiezen één of twee alcoholische drankjes en nemen daaromheen ingrediënten mee. Op deze manier zijn jullie actief bezig met het vullen van kleurrijke glazen en is er genoeg tijd ondertussen om goed bij te kletsen. Ook kan je tijdens het drinken van de cocktails een spelletje spelen.

Ga samen winkelen

Heb je binnenkort toevallig een etentje, een date of een andere speciale gebeurtenis? Wat is er beter dan samen met je vriendinnen op zoek gaan naar de goede outfit hiervoor. Tijdens het lopen naar verschillende winkels is er genoeg tijd om te praten en je krijgt tegelijkertijd advies over nieuwe aankopen. Wanneer je het allemaal net wat grappiger wilt maken, kan je ook afspreken dat je een outfit voor elkaar uitkiest. Stel een budget vast en ga los!

Kanoën op het water

Wanneer je iets actiever wilt zijn in de buitenlucht, is het ook een goede optie om een kano of waterfiets te huren en hiermee het water te trotseren. Er zijn genoeg plekken in Nederland waar je vanaf het water van het uitzicht kan genieten, terwijl je je armspieren flink aan het trainen bent. Tijdens het roeien kan je ook prima met elkaar praten. Heerlijk voor een zomerse dag. Vergeet alleen geen zonnebrand op te smeren.

Organiseer een picknick

Organiseer een picknick

Bij mooi weer is het voor de meeste mensen ideaal om buiten iets te doen. Wanneer je geen zin hebt om actief op pad te gaan of het drukke stadscentrum in te gaan, kan je er natuurlijk ook voor kiezen om een picknick te organiseren. Laat iedereen wat meenemen en zorg dat je een kleedje, een speaker en eventueel wat spelletjes bij je hebt. Zo kunnen jullie de hele dag in het park of op het strand zitten, kletsen, eten en vooral met elkaar lachen.

Gek doen in de karaokebar

Een laatste leuke activiteit met vriendinnen is om naar een karaokebar te gaan. Ben je gek op zingen, losgaan en lachen? Dan is dit echt iets voor jou. Kies samen jullie favoriete nummers uit en schreeuw ze door de microfoon. Denk aan klassiekers als ‘I Will Always Love You’ of de High School Musical hits. Het hoeft niet mooi te zijn, zolang je er maar plezier in hebt. Daarvoor kan je eventueel samen een hapje eten ergens of daarna de avond afsluiten met wat drankjes. 

Nieuwste artikelen