Wat is de Libelle Zomerweek: Een Feest van Plezier!

Wat is de Libelle Zomerweek

Ben je op zoek naar een leuk zomerevenement vol plezier? Dan moet je zeker de Libelle Zomerweek bezoeken! Dit jaarlijkse evenement, georganiseerd door het populaire tijdschrift Libelle, biedt tal van activiteiten en workshops in een zomerse sfeer. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om het meeste uit je bezoek aan de Libelle Zomerweek te halen.

Tijdens de Libelle Zomerweek kun je genieten van muziek, dans, sport, creatieve workshops en nog veel meer. Er zijn ook kraampjes waar je mooie producten kunt kopen, van kleding tot interieurartikelen en lekkernijen.

Wil je dit gezellige feestje niet missen? Lees verder om meer te weten te komen over het programma, de data, tickets en tips voor de Libelle Zomerweek.

Belangrijkste Punten:

 • Wat is de Libelle Zomerweek
 • Libelle Zomerweek is een jaarlijks terugkerend evenement vol zomerse activiteiten en workshops
 • Tijdens de Libelle Zomerweek kun je ook shoppen bij verschillende kraampjes
 • Het programma van de Libelle Zomerweek biedt optredens van bekende artiesten, interessante sprekers en entertainers
 • Om de Libelle Zomerweek te bezoeken, heb je een toegangsticket nodig dat je van tevoren online kunt kopen
 • Enkele tips voor de Libelle Zomerweek zijn om op tijd te komen, voldoende geld mee te nemen en zonnebrandcrème en een hoed mee te nemen

Wat is de Libelle Zomerweek?

De Libelle Zomerweek is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door het tijdschrift Libelle. Het is een populaire openluchtbeurs waar je kunt genieten van muziek, workshops, shoppen en nog veel meer. Het evenement trekt elk jaar duizenden bezoekers en is een absolute must-visit voor liefhebbers van zomerse activiteiten en gezelligheid.

De Libelle Zomerweek is een week vol plezier waarbij iedereen welkom is. Of je nu jong of oud bent, er is voor elk wat wils. Het evenement biedt een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, te leren en vooral plezier te hebben.

De beurs heeft een grote variatie aan activiteiten. Van creatief bezig zijn tot het leren van nieuwe sporten. En van culinaire hoogstandjes tot shoppen. Er is werkelijk voor ieder wat wils te beleven tijdens dit evenement.

Er zijn bekende artiesten die optreden, en sprekers die interessante lezingen houden. Maar er zijn ook minder bekende artiesten, die minstens zo leuk zijn om naar te luisteren.

De Libelle Zomerweek is dus het perfecte evenement om het beste uit de zomer te halen. Heb je zin in een gezellige dag vol plezier? Dan is het zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan de Libelle Zomerweek!

Zomerse activiteiten en workshops

Tijdens de Libelle Zomerweek zijn er tal van zomerse activiteiten en workshops. Hieronder vindt u een overzicht van alle activiteiten die u kunt verwachten:

Activiteit Dag Tijd
Zumba-les Maandag 11:00 – 12:00
Fotografie workshop Dinsdag 14:00 – 15:30
BBQ-demonstratie Woensdag 16:00 – 17:00
Henna tattoo workshop Donderdag 13:00 – 14:00
Bloemschikken workshop Vrijdag 15:00 – 16:30

Naast deze activiteiten zijn er ook workshops te volgen op het gebied van sieraden maken, taarten bakken, make-up en nog veel meer. Of je nu geïnteresseerd bent in sport, creativiteit of culinaire vaardigheden, er is voor ieder wat wils.

Deze workshops zijn de perfecte manier om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe vaardigheden te leren en vooral veel plezier te hebben tijdens de warme zomermaanden.

Zomerse activiteiten en workshops

Shoppen en kraampjes

Naast alle activiteiten en workshops die er te vinden zijn tijdens de Libelle Zomerweek, is er ook genoeg gelegenheid om te shoppen. Er zijn tal van kraampjes waar je de leukste producten kunt vinden. Van kleding en accessoires tot interieurartikelen en culinaire lekkernijen, je vindt het er allemaal. Hieronder hebben we een tabel samengesteld om je een idee te geven van wat je kunt verwachten:

Product Prijs
Kleding €25 – €100
Accessoires €5 – €50
Interieurartikelen €10 – €200
Culinaire lekkernijen €2 – €20

Naast de kraampjes zijn er ook vele andere winkels en stands waar je leuke spullen kunt kopen. Het is dus handig om genoeg geld mee te nemen. Maar maak je geen zorgen als je even geen cash op zak hebt, bij de meeste kraampjes kun je namelijk ook pinnen.

Zorg er in ieder geval voor dat je een tas meeneemt om je aankopen in te doen. Je zult namelijk niet met lege handen naar huis willen gaan!

Programma en data

Ben je benieuwd naar het programma van de Libelle Zomerweek en wil je weten op welke data het evenement plaatsvindt? Hieronder hebben we alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Dag Tijd Programma
Maandag 11.00 – 18.00 uur Kookdemonstraties, danslessen, modeshows
Dinsdag 11.00 – 18.00 uur Workshops, optredens van bekende artiesten
Woensdag 11.00 – 18.00 uur Yoga- en sportlessen, presentaties van sprekers
Donderdag 11.00 – 21.00 uur Avondprogramma met live muziek en theater
Vrijdag 11.00 – 18.00 uur Creatieve workshops, proeverijen van eten en drinken
Zaterdag 11.00 – 18.00 uur Kinderprogramma, modeshows, shoppen
Zondag 11.00 – 18.00 uur Familiedag met activiteiten voor jong en oud

De Libelle Zomerweek vindt meestal plaats in mei of juni en duurt enkele dagen. Houd de website van Libelle goed in de gaten om de exacte data te weten te komen.

Kom naar de Libelle Zomerweek en geniet van alle zomerse activiteiten, workshops en optredens. Zorg ervoor dat je het programma goed bekijkt, zodat je geen enkel hoogtepunt mist!

Tickets en toegang

Als je van plan bent om de Libelle Zomerweek te bezoeken, moet je eerst een toegangsticket kopen. Dit kun je van tevoren online doen, zodat je niet in de rij hoeft te staan op de dag zelf. Het is belangrijk om je ticket op tijd te kopen, want het evenement is erg populair en kaarten kunnen snel uitverkocht raken.

De prijs van de tickets is afhankelijk van de dag en het tijdstip dat je wilt komen. Hieronder vind je een overzicht van de ticketprijzen:

Dag en tijd Prijs
Woensdag t/m vrijdagochtend €19,95
Vrijdagmiddag, zaterdag en zondag €22,50

Houd er rekening mee dat als je op woensdag, donderdag of vrijdagochtend wilt komen, je een ochtendticket moet kopen. Met een ochtendticket kun je het evenement bezoeken tot 13:00 uur. Als je na 13:00 uur wilt komen, moet je een regulier ticket kopen.

Als je eenmaal je ticket hebt gekocht, ontvang je een bevestigingsmail met daarin een barcode. Print deze mail uit of neem deze mee op je telefoon, zodat je deze bij de ingang kunt scannen en toegang kunt krijgen tot het evenement.

Tips voor het kopen van tickets

 • Koop je tickets van tevoren online om wachtrijen op de dag zelf te vermijden.
 • Kijk vooraf goed naar de ticketprijzen en -voorwaarden, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
 • Als je met een groep gaat, kun je soms korting krijgen op de ticketprijs. Kijk hiervoor op de website van de Libelle Zomerweek.

Tips voor de Libelle Zomerweek

Ben je van plan om de Libelle Zomerweek te bezoeken? Hier zijn een paar handige tips om het meeste uit je bezoek te halen:

 1. Kom op tijd: Het kan druk zijn bij de ingang, dus zorg ervoor dat je op tijd bent om alle activiteiten en optredens te zien.
 2. Neem voldoende geld mee: Er zijn veel leuke kraampjes en eetgelegenheden waar je waarschijnlijk iets wilt kopen of proberen, dus zorg dat je genoeg geld bij je hebt.
 3. Draag comfortabele kleding en schoenen: Er is veel te zien en te doen op het evenement, dus zorg ervoor dat je comfortabele kleding en schoenen draagt. Je wilt niet de hele dag ongemakkelijk rondlopen!
 4. Bescherm jezelf tegen de zon: Het kan behoorlijk warm worden tijdens de Zomerweek, dus vergeet niet om een zonnebril, zonnebrandcrème en een hoed of pet mee te nemen om jezelf te beschermen tegen de zon.
 5. Neem een tas mee: Als je van plan bent om te gaan winkelen, neem dan een tas mee om al je aankopen in te doen. Het is handig om je handen vrij te hebben.

Volg deze tips en je zult zeker een geweldige tijd hebben op de Libelle Zomerweek!

Tips voor de Libelle Zomerweek

Mis dit gezellige feestje niet!

Als je op zoek bent naar leuke evenementen in de zomer, dan is de Libelle Zomerweek zeker een bezoekje waard. Dit outdoor evenement is perfect om gezellig met vrienden of familie van te genieten. Het biedt tal van activiteiten en workshops die je zullen inspireren en vermaken.

Als je besluit de Libelle Zomerweek te bezoeken, zul je niet teleurgesteld worden. Het is een van de meest populaire evenementen van het jaar en trekt duizenden bezoekers. Het is een fantastische gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, lekker te shoppen en te genieten van de zomerse sfeer.

Dus waar wacht je nog op? Plan je bezoek aan de Libelle Zomerweek en maak er een onvergetelijke ervaring van! Vergeet niet om je tickets op tijd te kopen en om de tips in gedachten te houden die we eerder in dit artikel hebben genoemd. We hopen je te zien bij de Libelle Zomerweek, het ultieme zomerfeest!

FAQ

Wat is de Libelle Zomerweek?

De Libelle Zomerweek is een jaarlijks terugkerend evenement dat georganiseerd wordt door het tijdschrift Libelle. Het is een populaire openluchtbeurs waar je kunt genieten van muziek, workshops, shoppen en nog veel meer. Het evenement trekt elk jaar duizenden bezoekers en is een absolute must-visit voor liefhebbers van zomerse activiteiten en gezelligheid.

Welke zomerse activiteiten en workshops kan ik verwachten?

Tijdens de Libelle Zomerweek kun je deelnemen aan een breed scala aan zomerse activiteiten en workshops. Van dans- en sportlessen tot creatieve workshops en kookdemonstraties, er is voor ieder wat wils. Laat je inspireren en ontdek nieuwe hobby’s en passies terwijl je geniet van de zomerse sfeer.

Kan ik ook shoppen tijdens de Libelle Zomerweek?

Ja, naast de vele activiteiten en workshops is er ook volop gelegenheid om te shoppen tijdens de Libelle Zomerweek. Er zijn tal van kraampjes waar je mooie producten kunt kopen, variërend van kleding en accessoires tot interieurartikelen en culinaire lekkernijen. Vergeet niet om wat geld mee te nemen, want er zijn genoeg leuke dingen om te ontdekken en te kopen.

Wanneer vindt de Libelle Zomerweek plaats?

De Libelle Zomerweek vindt meestal plaats in mei of juni en duurt enkele dagen. Zorg ervoor dat je de data in de gaten houdt, zodat je dit geweldige evenement niet mist.

Moet ik een ticket kopen om de Libelle Zomerweek te bezoeken?

Ja, wil je de Libelle Zomerweek bezoeken? Dan heb je een toegangsticket nodig. Deze kun je meestal van tevoren online kopen, zodat je verzekerd bent van een plekje. De prijzen variëren afhankelijk van de dag en het tijdstip dat je wilt komen. Het is aan te raden om je ticket op tijd te kopen, omdat het evenement populair is en de kaarten snel uitverkocht kunnen zijn.

Heb je tips voor het bezoeken van de Libelle Zomerweek?

Hier zijn een paar tips om het meeste uit je bezoek aan de Libelle Zomerweek te halen:
1. Kom op tijd om te genieten van alle activiteiten en optredens.
2. Neem voldoende geld mee voor het shoppen en de hapjes en drankjes.
3. Draag comfortabele kleding en schoenen, omdat je waarschijnlijk veel zult rondlopen.
4. Vergeet niet om een zonnebril, zonnebrandcrème en een hoed of pet mee te nemen om jezelf te beschermen tegen de zon.
5. Neem een tas mee om al je aankopen in te doen.

Moet ik de Libelle Zomerweek bezoeken?

De Libelle Zomerweek is een gezellig feestje dat je niet wilt missen. Het biedt de perfecte gelegenheid om te genieten van de zomer, nieuwe dingen te ontdekken en plezier te hebben met vrienden en familie. Mis dit betoverende evenement vol muziek, workshops en shoppen niet en maak er een onvergetelijke ervaring van!

Nieuwste artikelen