Hoeveel delen heeft de Zeven Zussen?

hoeveel delen heeft de zeven zussen

Ben jij fan van de populaire boekenserie ‘De Zeven Zussen’ van Lucinda Riley? Dan ben je vast benieuwd naar hoeveel delen deze reeks bevat en in welke volgorde je ze moet lezen! In dit artikel ontdek je alle ins en outs over de boekenreeks die de wereld heeft veroverd. ‘De Zeven Zussen’ is een serie die elk lezershart sneller doet kloppen en je meeneemt op een onvergetelijke reis vol liefde, drama en avontuur. Lees verder om alles te weten te komen over deze fantastische serie!

Over de boeken van Lucinda Riley

Lucinda Riley is een geprezen auteur en heeft meerdere bestsellers geschreven naast haar bekende boekenreeks ‘De Zeven Zussen’. Haar verhalen zijn meeslepend en nemen je mee op avontuurlijke reizen door de tijd en over de hele wereld. Ben je fan van haar stijl en wil je meer van haar lezen? Hieronder vind je een overzicht van de boeken van Lucinda Riley en in welke volgorde je ze het beste kunt lezen.

In welke volgorde moet je de boeken van Lucinda Riley lezen?

Als je de boeken van Lucinda Riley wilt lezen, is het aan te raden om te beginnen met haar eerste gepubliceerde roman, ‘Lovers and Players’. Hierna kun je de volgende boeken in volgorde lezen:

 1. The Orchid House
 2. The Girl on the Cliff
 3. The Lavender Garden
 4. Hothouse Flower
 5. The Midnight Rose
 6. The Seven Sisters (De Zeven Zussen in het Nederlands)

Elk boek is een opzichzelfstaand verhaal, maar er zijn wel enkele personages die in meerdere boeken terugkomen.

“De verhalen van Lucinda Riley zijn betoverend en nemen je mee naar een andere wereld. Voor mij is elk boek een reis die ik keer op keer wil maken.” – lezeres van Lucinda Riley

De Zeven Zussen boekenreeks

Benieuwd naar meer informatie over de populaire boekenreeks ‘De Zeven Zussen’? Dan ben je op de juiste plek! Deze serie bestaat uit meerdere delen en neemt je mee op een spannend avontuur.

Het eerste deel van de serie, De Zeven Zussen, vertelt het verhaal van de zussen en zet de toon voor de rest van de boekenreeks. Naast deel 1 zijn er nog zes andere delen verschenen, elk met een eigen focus op één van de zussen. De serie heeft miljoenen lezers over de hele wereld aan zich weten te binden.

De combinatie van historie, familiegeheimen en romantiek maakt de boekenreeks uniek en meeslepend. Het is zeker de moeite waard om alle delen te lezen en je onder te dompelen in de wereld van ‘De Zeven Zussen’.

Volgorde van de Zeven Zussen serie

Als je begint met het lezen van de Zeven Zussen serie, is het belangrijk om de boeken in de juiste volgorde te lezen. Zo volg je het verhaal van de zussen op de beste manier en krijg je alle ontwikkelingen mee. De volgorde van de Zeven Zussen serie is als volgt:

 1. De Zeven Zussen
 2. Storm
 3. Schaduw
 4. Parel
 5. Maan
 6. Zon
 7. De Zevende Zus (verschijnt in 2022)

Als je ‘De Zeven Zussen’ al gelezen hebt, kun je verdergaan met ‘Storm’. Het laatste deel van de serie, ‘Zon’, is inmiddels ook verschenen. In 2022 komt het laatste deel uit, ‘De Zevende Zus’.

zeven zussen volgorde

Deel 1: De Zeven Zussen

‘De Zeven Zussen’ is het eerste deel van de gelijknamige serie geschreven door Lucinda Riley. Dit boek neemt je mee op reis en laat je kennismaken met alle zeven zussen en hun verhalen. Het verhaal begint bij de mysterieuze dood van hun adoptievader en de zoektocht van de oudste zus, Maia, naar haar roots.

Met ‘De Zeven Zussen’ heb je een uitstekende start van de serie te pakken. Het boek is meeslepend en bevat alle elementen die de serie zo populair hebben gemaakt bij lezers over de hele wereld. Als je nog niet begonnen bent aan ‘De Zeven Zussen’, is dit het perfecte boek om mee te beginnen.

De andere delen van de Zeven Zussen

De boekenreeks ‘De Zeven Zussen’ bestaat uit zes andere delen naast het eerste boek. Elk deel volgt het leven van één van de zussen en zoomt in op haar verleden, tegenwoordige leven en zoektocht naar haar afkomst.

In De Zeven Zussen deel 2: Storm volg je Ally op haar reis naar Noorwegen waar ze meer te weten komt over haar verleden. In De Zeven Zussen deel 3: Schaduw gaat Star op zoek naar haar afkomst in Kent, terwijl CeCe onthullingen ontdekt over haar verleden in Australië in De Zeven Zussen deel 4: Parel.

In De Zeven Zussen deel 5: Maan reist Tiggy naar Granada om haar afkomst te onderzoeken terwijl Electra in De Zeven Zussen deel 6: Zon in New York haar zoektocht begint. In het zevende deel, De Zeven Zussen deel 7: De Zevende Zus, komen alle verhaallijnen bij elkaar.

De serie blijft fascineren en je zult gegarandeerd elke zus in je hart sluiten. Als je wilt weten hoe het verhaal zich verder ontwikkelt, mag je deze boeken niet missen!

Nieuwste boek van Lucinda Riley

Lucinda Riley heeft naast haar succesvolle ‘De Zeven Zussen’-serie ook andere boeken geschreven. Haar nieuwste boek is getiteld The Missing Sister. Het verhaal speelt zich af in het prachtige Londen en vertelt het spannende verhaal van een vrouw die op zoek gaat naar haar vermiste zus.

Met haar meeslepende schrijfstijl neemt Riley de lezer mee op een avontuurlijke reis vol intriges en mysterie. Het nieuwe boek van Lucinda Riley is nu verkrijgbaar!

De populariteit van de Zeven Zussen serie

De boekenreeks ‘De Zeven Zussen’ is bezig aan een opmars en heeft inmiddels een enorme fanbase weten te verzamelen. Miljoenen lezers over de hele wereld zijn in de ban van de meeslepende verhalen en de boeiende personages die auteur Lucinda Riley tot leven heeft weten te brengen.

Wat ‘De Zeven Zussen’ zo uniek maakt, is dat elke zus haar eigen verhaal heeft en dat de serie zich afspeelt op verschillende plekken over de hele wereld. De historische achtergronden, de familiereünie en natuurlijk de liefdesverhalen maken het tot een absolute must-read voor elke boekenwurm.

Bovendien zijn de reacties erg positief en wordt de serie overal geprezen om de manier waarop de lezer wordt meegevoerd in het verhaal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de boeken hoog op de bestsellerlijsten staan en dat er zelfs plannen zijn voor een televisieserie.

Kortom, ben je nog niet begonnen aan ‘De Zeven Zussen’? Dan is het hoog tijd om kennis te maken met deze populaire boekenreeks!

Waar de Zeven Zussen boeken kopen

Ben je geïnteresseerd geraakt in de boeken van Lucinda Riley en wil je de Zeven Zussen serie gaan lezen? Niet gevreesd, deze boeken zijn op verschillende plekken te koop!

Fysieke boekhandels

Als je graag door boeken bladert voordat je ze koopt, dan kun je terecht bij verschillende fysieke boekhandels. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan de dichtstbijzijnde Bruna, AKO of Libris en zoek naar de boeken van Lucinda Riley.

Online winkelen

Als je liever vanuit huis winkelt, dan zijn er verschillende online boekhandels waar je de Zeven Zussen kunt bestellen. Zo kun je terecht bij Bol.com, Bruna.nl of Libris.nl. Let er wel op dat je bij een betrouwbare verkoper bestelt en kijk naar recensies van andere kopers.

Bestel je de boeken liever direct bij een uitgeverij? Dan kun je terecht bij Xander Uitgevers, de uitgeverij van Lucinda Riley. Op de website kun je meer informatie vinden over de boeken en hier kun je ze ook direct bestellen.

Bestel de Zeven Zussen boeken online

Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om de Zeven Zussen boeken te bemachtigen, dan is online bestellen een goede optie. Er zijn veel betrouwbare websites waar je de boeken kunt vinden en bestellen. Zo hoef je niet speciaal naar de boekhandel te gaan en kun je de boeken gemakkelijk vanuit huis bestellen.

Een van de bekendste websites waar je de boeken kunt kopen is natuurlijk Bol.com. Hier vind je alle delen van de serie en kun je gemakkelijk de prijzen vergelijken. Ook op andere websites zoals Libris.nl en Bookspot.nl kun je de boeken vinden.

Bestel de Zeven Zussen boeken online

Als je de boeken liever in het Engels wilt lezen, kun je ook terecht op Amazon.com of Bookdepository.com. Hier kun je de Engelstalige versies van de boeken bestellen en thuis laten bezorgen.

Beleef het avontuur met de Zeven Zussen

Ben je op zoek naar een boekenserie vol spanning, avontuur en romantiek? Dan is ‘De Zeven Zussen’ van Lucinda Riley echt iets voor jou. Met elk boek in de serie wordt je meegenomen op een reis naar verschillende delen van de wereld en ontdek je meer over het verleden en de toekomst van de zeven geadopteerde zussen.

Elk deel draait om een andere zus en haar persoonlijke reis naar het vinden van haar ware identiteit. Of je nu houdt van mysterie, geschiedenis of romantiek, de Zeven Zussen serie biedt voor elk wat wils.

Start je avontuur met het eerste deel van de serie: ‘De Zeven Zussen’. Duik vervolgens in het leven van Ally, Star, CeCe, Tiggy, Electra en Merope in de daaropvolgende delen.

Ervaar zelf waarom deze boekenreeks zo populair is geworden onder lezers over de hele wereld. Laat je meeslepen door de fascinerende verhalen en beleef het avontuur van de Zeven Zussen.

Ontdek nu zelf waarom de serie zo’n grote schare fans heeft en begin vandaag nog aan dit prachtige avontuur.

FAQ

Hoeveel delen heeft de Zeven Zussen?

De boekenreeks ‘De Zeven Zussen’ bestaat uit zeven delen, elk vernoemd naar een van de zussen. Het laatste deel van de serie is in 2021 verschenen.

Over de boeken van Lucinda Riley

Lucinda Riley is de auteur van de populaire boekenreeks ‘De Zeven Zussen’. Ze heeft ook andere succesvolle romans geschreven, zoals ‘Het Italiaanse meisje’ en ‘De orchideeëntuin’.

De Zeven Zussen boekenreeks

‘De Zeven Zussen’ is een boekenreeks bestaande uit zeven delen. Het eerste deel, genaamd ‘De Zeven Zussen’, introduceert de zussen en hun zoektocht naar hun afkomst. Elk deel volgt het verhaal van een andere zus.

Volgorde van de Zeven Zussen serie

De volgorde van de Zeven Zussen serie is als volgt:
1. De Zeven Zussen
2. Storm
3. Schaduw
4. Parel
5. Maan
6. Zon
7. De Zevende Zus

Deel 1: De Zeven Zussen

In het eerste deel van de serie, ‘De Zeven Zussen’, worden de zussen geïntroduceerd en ontdekken ze hun afkomst na de dood van hun adoptiemoeder. Het is een meeslepend verhaal dat je meteen zal betoveren.

De andere delen van de Zeven Zussen

Na ‘De Zeven Zussen’ zijn er nog zes andere delen verschenen: ‘Storm’, ‘Schaduw’, ‘Parel’, ‘Maan’, ‘Zon’ en ‘De Zevende Zus’. Elk deel volgt het verhaal van een andere zus en onthult meer geheimen uit het verleden.

Nieuwste boek van Lucinda Riley

Het nieuwste boek van Lucinda Riley is ‘De Zevende Zus’, het zevende en laatste deel van de Zeven Zussen serie. In dit boek komen alle verhaallijnen samen en worden de laatste mysteries onthuld.

De populariteit van de Zeven Zussen serie

De Zeven Zussen serie is ongelooflijk populair geworden sinds de publicatie van het eerste deel. Het heeft wereldwijd miljoenen lezers aangetrokken en wordt geprezen om de meeslepende verhalen en de diepgaande personages.

Waar de Zeven Zussen boeken kopen

De Zeven Zussen boeken zijn verkrijgbaar bij verschillende boekhandels, zowel online als fysiek. Je kunt ze vinden bij boekwinkels, online boekhandels en zelfs bij de plaatselijke bibliotheek.

Bestel de Zeven Zussen boeken online

Als je liever online winkelt, kun je de Zeven Zussen boeken eenvoudig bestellen bij populaire online boekhandels zoals Bol.com, Libris.nl, en BookSpot.nl. Ze worden dan snel bij jou thuis bezorgd.

Beleef het avontuur met de Zeven Zussen

De Zeven Zussen serie neemt je mee op een uniek avontuur vol spanning, liefde en intrige. Elk deel onthult nieuwe geheimen en brengt je naar exotische locaties over de hele wereld. Duik in het verhaal en beleef het avontuur samen met de zussen.

Nieuwste artikelen